Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vaša visosti, javljam se povodom konkursa
Pa kod nas ih 70% i ne zna sta je e-mail, a i onih ostalih 30% se zaposli preko stele, tako da nama ovo i ne treba.
Najzalosnije od svega je to, sto se trecina ovih slucajeva vodi kao "fakultetski obrazovana" omladina
Kolko nelogičan tekst, pa normala da mi nema niko važniji od mene
Ja veliki Imam, kad apliciram za muderisa
to je glupost, za firmu ćeš tražit amicioznog čovjeka, ne trebaju ti robovi, nije svaka firma SDA stranka
Ma može bit napisan i ko da je sa Oxforda , ako nema dobre preporuke ili nisi " mali od onog iz stranke " možeš se slikat sa svojim divnim savršeno napisanim mejlom bez ijednog " ja " .
hahah Nazalost nasa svakodnevnica. :-)
@bIackfieIder hahaha Lakse onda samo da napisem svakodnevnica bez dodataka. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da se zaposlite na klixu, kopirajte uzorak CV-a, pa onda skratite/izmijenite, da bude što više grešaka, kako bi pokazali da ste kvalifikovani za posao.
Eki Tisha, i sad bi Zeljini navijaci trebali promijeniti stihove - "Ja sam lud, ja sam jak..."
...šta je bolje, lažna etikecija ili iskrena samouvjerenost. očito je bolje prvo. jerbo, stručnjaka imamo ispod svakog kamena.
...sa referencama :)
Kad smo kod reci, vidim komsije hrvati su bili bas domisljati, tako da su dobili neke nova zamenska znacenja za neke reci. Tako na primer za rec kondom od nedavno se moze reci “udna tuljica“, angina pektoris – “srcana steznica“, fraktura je prevedena u “kostolom“, penis je u recniku “spolnik“, menopauza je u “zenska mena“.Porno film je “bludoslikopis”...
Ja ovako počinjem email: Jebem vam majku, morel poso?