Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOVINARI U BIH SU NAJVECE ZLO OVE DRŽAVE..PRODALI SU KAKO "PERO" TAKO I DUŠU A MNOGI TJELO ... ZA NIH ISTINA NIJE BITNA..BITNO JE SAMO KO JE SPONZOR KOJIGA PLAĆA I ZA KOGA PIŠE NJEMU POTREBNU ISTINU.. POJEDINI NOVINARI SU NA PATNJI BIH KAO HADžIFEJZOVIĆ ZARADILI OGROMNE NOVCE.. ON JE JEDAN KOJI JE I TE KAKO UNOVČIO SVOJE NOVINARSTVO..NE SJEĆAM SE KAD SAM U NOVINAMA ILI NA TV MOGAO PROČITATI ILI POGLEDATI NEKI PRILOG KOJI BI UNIO OPTIMIZAM,VEDRINU ,PREDOČITI NEŠTO DOBRO..SVI PRILOZI PISANI ILI SNIMANI OD JUTRA KAD POČNU SU DEPRESIVNI S JEDINOM TEMOM "RAT I PROŠLOST" ..ZNAMO KO PRIĆA O PROŠLOSTI TAJ BUDUČNOSTI NEMA ..NOVINARI SU VEĆ NAPRAVILI STANJE NE REDA I ANARHIJE U BIH A , PITANJE JE DANA KADA ĆE OVAKVO STANJE U KOJEM ŽIVIMO DOĆI NA NAPLATU VEĆIH DIMENZIJA ...DALI RATA ILI SUKOBA ILI ULIČNE ANARHIJE ITD.ITD.
PA sta ba rudarima covjek kopa ni brige ni pameti ni skole, tesko je biti dobar novinar ne ulazim sad u ove danasnje novinare cast izuzetcima
pa kod nas platis 5000 KM da bi radio ko novinar...sta mai najgori poso
po cemu je najgora ? novinari nemaju nikakve odgovornosti,ponasaju se kao hijene i lesinari,nista im nije sveto a za komadanje lesina dobijaju novac
Nek probaju onda malo kopat... po kisi....
Hajmo sada kome je gore. Ovi novinari na sto usta vicu kad je nesto o njima u smislu negativnog konteksta, uslovima rada isl. Isto je bilo i na ljestvici (ne) slobodnog novinarstva prije godinu dana kada je top tema bila kako je sloboda novinarstva u BiH ugrozena, a samim tim i novinari. Ja odgovorno tvrdim na ne postoji drzava na ovoj planeti Zemlji niti je ikada postojala gdje novinari imaju vise slobode i mogucnosti nego BiH, uzmite samo par stranica avaza i sve ce vam biti jasno.
...a sto sute o informacijama od krucijalnog znacaja za zajednicu i plasiraju lazne vijesti necu ni da govorim, nemam snage trositi slova.
Kad vas je 90% nepismeno ...
Recite to rudarima.
Oni imaju svoj voz .... :)