Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo privatluk.Sam za sebe pa makar prodavao košpice i vunene priglavke.Mrš stoko !
MRŠ
hoce poslusne robove da radi 4 posla umjesto da zaposli 4 osobe po mogucnosti da sama placa svoju hranu i rad a on ubire profit
Obzirom da sam radio ovaj posao u Njemackoj, mogu samo reci da ces od radnika napraviti dobrog radnika samo ukoliko si prema njemu iskren. A od ne radnika nikad radnika, ma sta ucinio. I pitale su me svabe: kako imas dobre radnike? Ja: vrlo lako i jednostavno, prema „svojim“ ljudima sam iskren i ponasam se kao da sam ja s druge strane.