Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stizu kinezi a mi u njemacku
Na migrantskoj riti je, kazu, 50.000 migranata. Mnogi od njih ce, zbog nemogucnosti ulaska u EU, ostatI BIH, a puno ih ima novac.
-- 03% od domaće radne snage BEZ IKAKVOG EFEKTA NA NJU 100% stranaca zaposlneih u prodaji nekretnina i DRŽAVLJANSTVA BIH, i nema nikakvog uticaja na radnu snagu a obrću se stotine miliona KM ??
--- za poslovanje nekretninama 312 Stranci posluju nekretninama u BIH ? Odmah nakon izbora dqa stranci ne mogu imati u BIH NEKRETNINE a još manej psolovati sa njima !
a sta tebe boli neka stvar za tudje nekretnine?