Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"u građevinarstvu je iznosila 628 KM" hahahaha. Pa to je zato sto drzava zna samo za dio plate sto se uplati preko banke. Pa ja ne poznajem gradjevinarca koji bi htjeo prici radilistu za 628 KM. :)
Haha haha al se nasmija. Jest veca za one koji su u drzavnoj sisi. Pitaj radnicu Binga Konzuma ,pitaj Rudare i ostale koji nisu jel veca. Prosjek plata izbijte one sto su na drzavnoj sisi pa onda objavite taj prosjek.
opet poljiticari povisili plete sebi bre ...vaj vaj hahahah
Vojska ULJEBA(vjernih glasača) koji su zaposleni u DRŽAVNIM firmama i primaju ENORMNE plaće za svoj NERAD !!! Svi ostali mogu iseliti iz BiH !!!
ako recimo sirotinja jede svaki dan kupus,a uhljebi i bogati meso jel to znaci da svi prosjecno jedemo sarmu?
uhljebi bas i nemaju velike plate, eto provjeri sa spiskova KS. 800-900km vecinom. najvise plate su u finansijskom sektoru prosjek iznad 2000!!
kao prvo preko 400 000 nezaposlenih netreba ni racunat,oni su nebitni,penzici primaju oko 300 km,a sitna buranija koja radi kao robovi rade za 500 km,i uhljebi koji imaju od 2 000-6 000 km,pa kad se to sve zbroji dobijemo neku magicnu cifru koja nema veze sa zivotom.
Povecali politicari sebi, pa rasporedili na sve i sad ispadose vece place svima...
Malo ste cudni sa tim podjeb.kolka je plata. Nije bitno kolka je nek se samo radi a plata je nebitna.
Malo ste cudni sa tim podjeb.kolka je plata. Nije bitno kolka je nek se samo radi a plata je nebitna.
Ja ceko 20 godina radeci kod privatnika i nista..za 3 godine na zapadu vise sam postigao nego za 20 dole..I treba razdvojiti privatni sektor od budzeta..kod privatnika ti je 500 km i radi ako ti se ne sviđa idi kuci..tako je bar kod mene bilo..
Novi "LIDER REGIONA"
Statistika je tacan zbir netacnih podataka. Prosjecna plata radnika nije visa od 600 KM.
baš divno, ovdje sbe cvjeta a najviše crni humor
Otišli kmetovi vani ostali uhljebi pa se diže prosjek
Kaže Željko rugoba. Pa naravno to je zasluga mene i mog guznog havera Mileta ronhila.