Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od 530 do 1300.... a đe su one od 4000 pa na dalje ?
@ogledalce te se Ne racunaju u prosjek,te se racunaju u abnormalan prosjek P.s. jel gotov grah?
@zlatniescajg zar ne mirise ??
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
neznam nikog iz " Realnog sektora" da daje platu 835 KM, čista laž, prosjek plate u BiH je 550-600 KM.
Mozete li vi zamisliti, bilo gdje u Europi, jednog masinskog inzenjera...koji je dobio posao..za placu od.. 410, krutejebo. maraka ?
U Bingu dobar lagerista 500 KM plata. U javnim ustanovama oni čobani, što jedu burečinu, puše na radnom mjestu i pored toga nemaju pojma o životu ali o ovjeri papira i kojekakvom vođenju su doktorirali imaju 1500 KM,a čistačice izađu 1000 KM. I objavljujete ovakve gluposti. Sramota!! P.S Žali Bože Bosne i one ljepote.
Evo predlazem da se trazi informacija kolika je Medijan plata tj plata gdje je pola stanovnistva iznad a pola ispod medijana ! E tu bi bio poprilican sok za vladu jer medijan sigurno ne prelazi 550
Jes al u qurtzu...
u njemackoj cistacica zaradi za 7 dana volko* para..
Sad ce bosnjo pocet da kuka i da se pita gdje to? Standardna bosnjina pitanja ahah...
Je li ovo barem inflaciju pokrije?
Torabi i dalje tvrdi da “posjeduje iscijeliteljske moći”, te da je njegovo “liječenje i dalje jako učinkovito”. A nije teško sjetiti se kako je Torabi liječio posjetioce u Zetri. Njih više od 100 hiljada!
a koja je prosječna veličina penisa i grudi u bih? da znamo...da nam nešto znači...
tebi opasno fali... jelde
@grrrrrr.2 i tebi, jelde
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kolko ministarstava imamo prosjek bi trebo bit 2 milje najmanje
Prosjek izmedju 300 maraka robova kod privatnika i 1300 uhljeba u drzavnim institucijama.
Treba ukinuti prosjeke i objavljivati tacno koliko ima ima platu ( radno mjesto-opstina-kanton-Pederacija/RS-drzava) Ne treba nama prosjek, on je za one koji se plase da izgube I ono sto imaju :(
haj sad razdvojite plate iz javnog i privatnog sektora i napravite prosjek jednih i drugih da vidimo kako stoje stvari.
al nam politicari izvlace prosjek.
klixyebac