Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su ove prosjecne plate? U drzavnim institucijama za cistacice? Prosjecna plata za vecinu ljudi koji rade kod privatnika je 500 KM i to je sve (plata,topli obrok i kupon). A o prijavama da ne pisem. Draga moja drzavo raspala se ako Bog da vrlo brzo, sto je prije moguce.
http://masinski-kutak.blogspot.com
Stavi tucnu i g..., telefon i auspuh!!! Cak ces i ustedi!
Štaš radit za 820 KM. benzin da odem na poso : 150 KM da ručak 20x 6 : 120 KM platim režije, gas: 300 KM platim mafiju iz telekoma: 80 KM platim sarajevo stan i pretplatu: 20 KM registracija za auto mjesecno: 40 KM Pelene dijetetu: 60 KM Potrošio platu, nit sam pojeo šta, nit sam otišao gdje...
KM ne vrijedi više ku.cu. Sve duplo skuplje, a plate manje za 20%