Posao
17

Promo / Prilika za medicinske sestre i tehničare: Razgovor s njemačkim poslodavcem

Prilika za sve medicinare koji bi željeli živjeti i raditi u Njemačkoj bit će pružena 15. i 16. oktobra ove godine u Bihaću. Bez dodatnih troškova bit će moguće pristupiti neobaveznom razgovoru za posao te direktno sa njemačkim poslodavcima razgovarati i informisati se o uvjetima rada, mjestu zaposlenja i svemu što obuhvata struka.

Svaki prijavljeni kandidat koji ispunjava uslove će imati jedinstvenu priliku da direktno komunicira sa njemačkim poslodavcem i na taj način dobije sve potrebne informacije o radnom mjestu i uvjetima rada.

Visina primanja se individualno i direktno dogovara sa poslodavcem, a iznosi između 2.200 – 3.500 € bruto ovisno o stručnoj spremi i poziciji na kojoj biste eventualno bili zaposleni.

Jobstep d.o.o. već peti put ove godine organizira razgovore za posao s ciljem da se olakša direktan kontakt klijenta i poslodavca.

Poslodavci dolaze iz okolice Münchena, Stuttgarta i Berlina i nude radna mjesta u raznim medicinskim ustanovama (klinike, bolnice, domovi…) za medicinare. S ciljem što bržeg i jednostavnijeg okončanja procesa zapošljavanja, te odlaska u republiku Njemačku, potrebno je ispuniti sljedeće uslove:

-Poznavanje njemačkog jezika (minimalno B1 nivo ) -Završena srednja medicinska škola (opšti smjer) -Odrađen pripravnički staž -Položen stručni ispit

Poslodavac osigurava smještaj, plaća kurs njemačkog jezika do B2 nivoa i pomaže oko nostrifikacije diplome. Za sva ostala pitanja moguće se obratiti direktno Jobstep agenciji putem mail adrese [email protected] ili broj telefona +387 37 961 370

Sve prijave isključivo putem linka http://jobstep-app.com/registracija/22/korak1