Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi uslov, babina lovaburistička knjižica!
a u 18,7% sve pošteno
Velika Kladuša se obnavlja jer je je SDA mafija zapostavila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što Babo može da pretvori u stvarnost Izetbegovići mogu samo sanjati.
@gertje Abdić je manager svjetskog renomea, koji je to u praksi dokazao i razvio firmu kojoj ravne nije bilo u cijeloj Evropi. Izetbegović je bio jadnik, nesposoban za politiku, ekonomiju, ...ali je bio veliki lažov.
spavate li mirno sda lopovi?
Citiram:"...Kandidati moraju ispunjavati uslove kao što su posjedovanje godinu do dvije radnog isustva, poznavanje jednog stranog jezika i rada na računaru" Zaključujem da je teže u Kladuši postati komunalac-nego u Sarajevu,Banjaluci,Mostaru,Zenici i Tuzli parlamentarac!!
Samo jedan je BABO, a ostalo su babani
@arjuTOKINGtumi ju kam vid aj
Bez obzira na Babine ratne mrlje on je bio i ostao ekonomski strateg
Obavezno ne zapošljavati isprdke iz ARBIH!!!!
GARANT NEMAJU VEZE SA SDA... ČIM ZAPOŠLJAVAJU!
svaka čast babinim, još da ih sarajevo ne pljačka kao i ostale kantone napredak bi bio bar 10 x veći. trebali bi svi kantoni svoju zaradu ostavljati za sebe i tako se dalje razvijati, a ne slati sa uhljebima novac.
uglavnom nema gdje drugo babo da zaposljava pa komunalije
samo velka kraduša dočekala da im se babo vrati
za dvije-tri godine vidim kladuske Komunalije u stecaju..
POZDRAV BABINOJ KRAJINI IZ REPUBLIKE SRPSKE
Daj Bože da ovo uspije al cini se na pomolu je nova avantura Fikret Abdic i familija