Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masinstvo zakon
Finih Picica:D
Hvala na pohvalama. Trudimo se, i u danasnje vrijeme je jako teško pronaći kompanije za saradnju, od njih 300 jedva se 20 odazove sto je sramotno ali tako je kako je :)
Hvala na odgovoru, ako svake godine imamo 10-20 poslodavaca na berzi rada i svaki zaposli bar po jednog studenta , to je vec desetak, dvadesetak, zaposlenih studenata, svake godine, sto je jako dobro. Sve pohvale i samo naprijed !
Poštovani, Volonter sam CC-a i mogu Vam reći da je zaista zaposlen veliki broj studenata, jer je i sam uslov za ucesce ovih kompanija da zaposle min jednog kandidatua i obezbjede 5 ferijalnih praksi. Kompanije u kojima su zaposleni studenti od proslog Career StartUp-a su: Alfa Energy Trading Company, UNIQUA Osiguranje, Orbico, Datalab, Prostor, Prizma i druge kompanije, banke, mikrokreditne organizacije kao i marketinske i racunovodstvene agencije. Nemamo potpunu evidenciju zaposlenih jer studenti predaju svoje biografije i kompanije ih kontaktiraju. Ali svakako da nam dođu studenti i \"pohvale\" se da su upravo preko Career StartUp-a dobili posao. Pozdrav,
Dobar je EFSA ali ja bi volio da neko iz Career centra objavi koliko je zaista studenata dobilo posao putem berze rada. Nije dovoljno samo reci \"zaposli se veliki broj studenata\", potrebno je dati i konkretne podatke, koliko tacno se studenata zaposlilo ovim putem
EFSA je jedan od najboljih fakulteta, jedini koji ulazu i obrazovanje studenata, imaju odlicne uslove rada, studij na engleskom jeziku, razmjenu studenata...mah bravo EFSA! :)
I Love EFSA
evo ja nisam dobio poso