Visoka poslovna škola
5

Pobjegnite od nezaposlenosti: Prijavite se i osvojite stipendiju CEPS-a u Kiseljaku

Stipendija CEPS-a u Kiseljaku
Stipendija CEPS-a u Kiseljaku
Najkraći put do uspjeha je kontinuirano ulaganje u lične vještine, razvijanje kritičkog mišljenja i sposobnost posmatranja stvari iz različitih perspektiva. Jedna takva odluka je i osvajanje stipendije i upis na neki od studijskih programa koji se izvodi na CEPS-u u Kiseljaku.

Visoka škola CEPS - Centar za poslovne studije, nesumnjivo će vam pomoći da napredujete u karijeri, tako što će vam otvoriti mogućnost da unaprijedite postojeća znanja i kreirate novi, prosperitetni pravac za dalji poslovni rast i razvoj.

Ukoliko želite da radite na sebi i svom profesionalnom razvoju sada je pravi trenutak za to, jer je CEPS iz Kiseljaka pokrenuo program stipendiranja studenata za akademsku 2023/2024. godinu.

Navedeni stipendijski poziv jedinstvena je prilika da odmjerite svoja znanja i sposobnosti sa iz različitih područja. Prijavite se pokažite šta znate, osvojite stipendiju za neki od ponuđenih studijskih programa: Informacijske tehnologije (smjer: informacijski sistemi i tehnologije); Zdravstvene studije (smjerovi: sestrinstvo, fizioterapija, sanitarni inženjering, gerijatrija); Studij sigurnosti (smjer: kriminalistika); Poslovna ekonomija (smjerovi: menadžment, menadžment javnog sektora i uprave, finansije i računovodstvo); Saobraćaj (smjerovi: željeznički saobraćaj, cestovni saobraćaj); Energetika (smjerovi: obnovljivi izvori energije, održavanje energetskih postrojenja, gospodarenje energijom i energetskom učinkovitošću i termotehnika) i Zaštita na radu i zaštita od požara (smjerovi: zaštita na radu, zaštita od požara).

Ukoliko želite odabrati studij usmjeren ka inovacijama i novim tržištima, kvaliteti nastavnog procesa i izboru akademskog osoblja kao osnovi izuzetnog obrazovanja, prijavite se za stipendiju na neki od navedenih studijskih programa. Svi studijski programi na CEPS-u prate međunarodne standarde podučavanja uz korištenje savremenih tehnologija i infrastrukture, tako da svaki student do kraja može iskoristiti svoje potencijale i napraviti od sebe kandidata spremnog za tržišne izazove. Želimo da naši studenti po sticanju CEPS-ove diplome bez problema pronađu posao te izgrade uspješnu karijeru.

Stipendija CEPS-a u Kiseljaku
Stipendija CEPS-a u Kiseljaku

Kako konkurisati za stipendiju?

Kandidati koji žele sudjelovati na stipendijskom pozivu moraju do 30. aprila godine izvršiti prijavu putem sljedećeg linka.

Pokažite da zaslužujete stipendiju i odabrani studijski program. Ispunite prijavu na službenoj stranici i očekujte povratnu informaciju mailom.