Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra da dodje rahmetlija Nikola Tesla i prijavi se na konkurs u EP ja vam garantujem da ne bi bio na spisku za razgovor dok sarajlicu i jos nekim SDA-ovcima ne ponudi 20.000 KM ili da ga neko iz SDA podcrta. Te price ne vaze za BiH, ovdje se zna unaprijed i mjesecima prije konkursa ko je primljen. Makar ste to mogli za ovih 25 poslijeatnih godina da se uvjerite.
Brate objasnio si...
ne znam zasto kopirate ove americke tekstove, kad smo dva svijeta razlicita
roleks iznenadio bi se da u EP ima plata ispod hiljade puno, nekad je pojam bio raditi u EP sad većina poslodavaca daje plate milju i više. Nemojte mi sad o Bingu i ostalim trgovačkim preduzećima jer i na zapadu su tu radnici pri samom kraju ljestvice koja govori o veličini plate.
neka, neka.....za koju godinu u BiH če poslodavci moliti na koljenima radnike da rade kod njih, davat će plate i do 2000 KM, neće biti uopšte ljudi, svi odoše za Njemačku, živi bili pa vidjeli......i to bez konkursa, preporuka......
KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE DA LI JE POTREBNO HITNI KREDIT AKO JE DA DAVID WILSON Kreditna kompanija NAJBOLJE MJESTO DA SVOJU KREDITU DOBIJEM KADA JE BILO DA NEKOLIKO KREDIMA NEKOLIKO POSTOJI OVO VELIKO PREDUZEĆE DA ME POMOĆE DA MOGU DA MOŽETE SVOJU KREDITU. ZBOG KREDITA MOŽETE DOSTAVITI NJIHOVU EMAIL ([email protected])
Greška je što ste rođeni u Bosni i Hercegovini.
kada hoću da se zaposlim u elektroprivredi, nije mi bitno šta ću raditi. plata nije manja od milje.
Sad posao trazi radnike ... a ne radnici poslove ... pravilo novo je biraj onog koji nece ici vani ako ne laze ..
Hahaha a fiktivni oglasi ...eee. Samo kod nas radnik mora da ljubi dupe i prije nego se zwposli ..vani se firme takmice za radnike ..ko nudi vise ..transferi beneficije plate sve crno na bjelo ..kod nas nesmijes ni pitati kolika je plata
Nadji stelu i sve si rijesio. Tako je i na Zapadu. Ako nemas preporuke, ne nadaj se dobrom poslu
Jedina ti j greskakod nas,ako se negdje prijavis a nemas nikoga da za tebe pita,pa bila to i cistacica koja ce tvrditi da ste posteni i fini.
Kad odem na razgovor, pitaju me jesam li u njihovoj stranci. Ja kažem nisam ni u jednoj. Jel to greška koju pravim?