Posao
0

Odaberite najpoželjnijeg poslodavca 2014. godine

Klix.ba
Počelo je istraživanje pomoću kojeg će nam građani Bosne i Hercegovine reći koje su to kompanije najpoželjniji poslodavci u BiH 2014. godine.

Istraživanje "Najpoželjniji poslodavac" već osmu godinu zaredom provodi kompanija Development Studio/portal Posao.ba putem online ankete.

Svi učesnici u istraživanju mogu navesti tri najbolje kompanije prema njihovom mišljenju, te će odabrati zašto smatraju da su upravo te kompanije najpoželjniji poslodavci (visina plate, odnos prema zaposlenicima, mogućnost napredovanja i drugo).

Učešćem u istraživanju dajete svoj doprinos u prepoznavaju kompanija koje brinu za svoje zaposlene, a osim toga možete osvojiti vrijednu nagradu.

O projektu "Najpoželjniji poslodavac"

Cilj projekta"Najpoželjniji poslodavac" jeste promovirati pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima u BiH. Na taj se način kompanije dodatno motiviraju da unapređuju svoje odnose prema zaposlenicima, te da ponude bolje uvjete za rad, razvoj i edukaciju.

U aprilu 2014. godine organizovat će se svečana ceremonija dodjele priznanja te će se javnost obavijestiti o rezultatima istraživanja. Ova ceremonija dodjele organizira se svake godine i jedan je od najvažnijih događaja u poslovnom okruženju BiH. Poslodavcima se dodjeljuje kao nagrada znak "Najpoželjniji poslodavac" koji mogu koristiti uz ime svoje kompanije u svim načinima predstavljanja.

Učešćem u istraživanju osvojite nagradu

Svaka osoba koja ispuni anketu i odabere najpoželjnijeg poslodavca može osvojiti jednu od vrijednih nagrada koju je obezbijedio sponzor nagradne igre Dr. Techno.

Nagrade za učešće u istraživanju jesu: Asus Google Nexus 7 tablet i Samsung GT - B5512 Galaxy y pro duos mobitel, a sve što je potrebno jeste da ispunite anketu na www.posao.ba/#!thebestemployer.

Generalni medijski pokrovitelji projekta su: Klix, Radio Sarajevo i Business Magazine.

Saznajte više informacija i ko su prošlogodišnji najpoželjniji poslodavci na www.poslodavac.ba.