Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro gdje i do kada se moze prijaviti? Da li je vas posao da prenesete konkretnu informaciju ili samo onu rekla-kazala za koju znaju i ljudi na pijaci? Gdje, sta, kuda, do kada, ista od navedenog de-bi-li???
kad završe program, polaznici znaju da šalju Mail !
http://www.rembraconetworking.com/?ID=56506
Pranje para preko biroa za nezaposlene, projekti za trosenje pare. Niko od polaznika obuke koji zavrsi i dobije diplomu nece nikada dobiti posao zbog toga. Kad je meni trebala diploma da poznajem rad na racunaru kupio sam falsifikat diplomu neke informaticarske skole koja je drzala kurseve, platio je 20 KM i prilozio uz trazena dokumenta. Posao sam dobio, diplomu naravno niko nije provjeravao, jedino je vazno bilo da sam ja stvarno bio informaticki pismen, znao koristiti i raditi na racunaru. Podsjeca me to na proslogodisnju euforiju i guzvu kada je biro za nezaposlene u Zenici pokrenuo program prekvalifikacije sa skolom iz Sirokog Brijega. Koja blamaza i pokusaj pranja para, sreca pa su odustali
SVAŠTA 06.11.2011. u 13:48 vela havle obuka iz informatike i engleskog al\' samo za mlade do 30 . god. pa kakve su ti škole završili i kakve to oni imaju diplome kada him je potrebna obuka iz tih predmeta....... Poseban naglasak na HIM u rećenici pa tebi je potreban kurs bosanskog jezika.
@SVAŠTA-kada dočeš na razgovor za poso ti poslodavcu možeš da pričaš da znaš Engleski i Informatiku ali ako nemaš dokaz(Diplomu) đaba ti sva priča... Bravo !!!!!!
vela havle obuka iz informatike i engleskog al\' samo za mlade do 30 . god. pa kakve su ti škole završili i kakve to oni imaju diplome kada him je potrebna obuka iz tih predmeta.......
bravo!