Uslov - njemački jezik
75

Nemate radno iskustvo? To nije problem, radite od kuće kao agent korisničke podrške za Samsung

Teleperformance BiH i Samsung
Teleperformance BiH i Samsung
Tražite uzbudljivu priliku da započnete svoju karijeru sa globalno poznatim brendom kao što je Samsung? Ne tražite dalje! Teleperformance, vodeća svjetska kompanija za korisničke usluge, nudi jedinstvenu priliku za rad od kuće za pojedince u Bosni i Hercegovini.

Teleperformance Bosna i Hercegovina je već petu godinu zaredom izabran kao najpoželjniji poslodavac u Bosni Hercegovini prema istraživanju kompanije Kolektiv.

Na globalnom nivou Teleperformance BiH dobitnik je certifikata "Great Place to Work" tri puta zaredom koji se dodijeljuje kompanijama koje pružaju vrhunske radne uslove svojim zaposlenicima.

Ova kompanija nudi neuporedivo radno okruženje sa opsežnom obukom i podrškom koja će vam pomoći da se istaknete u svojoj ulozi. Pridruživanje Teleperformanceu znači postati dio dinamičnog tima posvećenog pružanju izvrsnosti u korisničkom servisu, a sada vam za to ne treba ni prethodno stečeno radno iskustvo.

Šta posao agenta korisničke podrške podrazumijeva?

Kao agent za korisničku podršku za Samsung, bit ćete na čelu pružanja izuzetne korisničke podrške Samsungovim klijentima širom svijeta. Vaše odgovornosti će uključivati rjješavanje upita kupaca, pružanje informacija o proizvodu i obezbjeđivanje zadovoljstva kupaca kroz različite kanale komunikacije.

Poznavanje njemačkog jezika je neophodno na minimalnom nivou B2.

Prijavite se OVDJE.

Iako prethodno iskustvo nije potrebno, tečno znanje njemačkog jezika je uslov za ovu ulogu. Ako tečno govorite njemački jezik i posjedujete odlične komunikacione vještine, savršeni ste za ovu poziciju. Ukoliko se sada prijavite i započnete karijeru u Teleperformance BiH, očekuje vas bonus dobrodošlice od 500 KM.

Mogućnosti za karijeru

Rad kao agent za korisničku podršku za Samsung putem Teleperformancea otvara vrata beskrajnim mogućnostima za karijeru. Pored izvanredne plate, uživat ćete u atraktivnim pogodnostima, uključuјući fleksibilno radno vrijeme, bonus dobrodošlice i mogućnosti za profesionalni rast i razvoј.

Da li ste spremni da krenete u uspješnu saradnju sa Samsungom?

Prijavite se ovdje da biste napravili prvi korak ka tome da postanete dio Samsung i Teleperformance BiH porodice.

Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku da radite iz udobnosti svog doma predstavljajući jedan od najprestižnijih svjetskih brendova. Prijavite se sada i započnite karijeru sa Samsungom i Teleperformanceom BiH.