Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao covjek da trazi posao i pita ga sef:-Kakvo iskustvo imate? Dvije godine razgovora za posao.!
A kako bi sa ljudima mapulirali ako bi bili zaposleni.
44% pa bog ti jadan...Ja nedavno imao srecu da pobjegnem iz Bih,trebalo mi je mjesec dana da se naviknem da nisam kokuz.
Nema napretka u BiH dok ne padne SDP-ov režim...
blago našim političarima, batko im narod liječi, ruska gradilišta radnike zapošljavaju, političare niko za rukav ne vuče, izetbegoviću samo uživaj, jahat ćeš ti nas još dugo dugo godina
i onda kod nas slave ,krkaju ,piju uz seljakluk naravno.bolje politicare i ne zasluzujemo
Kakav narod takva vlast moj prijatelju
zivio dan rada !!!!
U Crnoj Gori je nezaposlenost je, prema podacima Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), u februaru ove godine iznosila 34.920 nezaposlenih, a stopa nezaposlenosti je 15,05 posto. E NEK SAD NEKO KAZE DA CRNOGORCI NECE DA RADE :-)
idemo prvi
Dajemo vise
Bas me cudi,otkud mi da imamo najvise nezaposlenih.
U Mostaru ispred biroa za zapošljavanje stavili bodljikavu žicu da kakvo djete razdere noge,a 100 metara južnije kantonalna vlast udarila zeljeznu ogradu na ulazna vrata ko da je zlatara da ne bi kakvi protestanti preuzeli zgradu institucija.