Veliki uspjeh
66

Mostarac Dalibor Ćubela imenovan na jednu od glavnih pozicija UniCredit banke u Bugarskoj

L. H.
Dalibor Ćubela iz Mostara, generalni menadžer i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke, imenovan je na jednu od glavnih funkcija UniCredit banke u Bugarskoj, na poziciju zamjenika predsjednika Uprave.
Ovakvim imenovanjem Ćubela nastavlja svoj profesionalni put unutar UniCredita.

Početkom 2020. godine Dalibor Ćubela se pridružio Zagrebačkoj banci kao generalni menadžer i zamjenik predsjednika Uprave. Prije Zagrebačke banke, obnašao je dužnost člana Uprave te izvršnog direktora za Upravljanje rizicima, a kasnije i predsjednika Uprave UniCredit Bank Mostar. Osim u Mostaru, od 2013. do 2016. obnašao je funkciju predsjednika Uprave UniCredit Bank Banja Luka.

O novom uspjehu ovog Mostarca govorila je i Teodora Petkova, direktorica Istočne Evrope UniCredita.

"Dalibor je vođen rezultatima, odlučan je i sposoban sarađivati s ljudima na način da ih usmjeri da zadatke izvrše ispravno i učinkovito. Snažno je usredotočen na prioritete, dok je u isto vrijeme fleksibilan prilagoditi se kada je to potrebno", kazala je Petkova.

Također dodaje da će vodstvo i odgovornost Dalibora Ćubele prema poslu pridonijeti nastavku uspješnog putovanja UniCredita u Bugarskoj.

"Predsjednica Uprave Tsvety Mintcheva i Dalibor zajedno će voditi tim prema novim prilikama", istaknula je na kraju Teodora Petkova.