Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj vijesti nema nicega sto bi proizvelo negativne emocije, nema Dodika, Zlaje, Tihica, ne spominju se narodi i narodnosti, Dayton, rat... Govori se o radu i zaposljavanju, govori se o idejama i intelegentnim i vrijednim ljudima... Zato skoro niko ni ne ostavlja komentare. Takve stvari nas ne zanimaju.
BIH je prebogata zemja, samo malo ko zainteresovan za istrazivanja,a moglo bi se zivjeti bolje nego u Svajcarskoj!
www.prirodni-med.com
Problem je što većina ove naše stoke su gotovani obični koji bi da biraju neki posao u situaciji kad ga i nema...
Hajmo ljudi da radimo, čestitke onim koji su ovo poduzeli, radimo jer radom ćemo izbrasati svađe, probleme, donijeti bolju budućnost i sebi i generacijama. Pustimo Dodike, Lagumđije, Komšiće, Tihiće, Bakire i kako se više koji zove, radom ćemo oživeti svoj život a budalama zatvoriti vrata. Još jednom, čestitke za rad, radimo...
slazem se sa bunny.... blago onom ko ce raditi za ekomozaik ;->
svaka cast na projektu
100% u pravu si..Malo je slicnih vijesti, tako da citaoci slicno i ne primjecuju!!!!Prije \"trce u crnu hroniku,nazalost,puno bogatija je!!!!!!!!! A ove vijesti,stvarno za pohvalu!!!
Bravo!!!!!!
Pogledajte koliko je Bosanaca i Hercegovaca uspjesno u inostranstvu.Nasoj zemlji trebaju zakoni(koji se sprovode) i povoljni uslovi za rad.Onda bi stvarno bili kao Svica.
Napokon nesto pozitivno za procitati
svaka čast na hrabrosti,nije lako u ovakvim uslovima imati biznis i jos pomagati ljudima