Pogledajte uslove
159

Lidl BH traži regionalne voditelje prodaje: Posao na kojem učiš, rasteš i napreduješ - prijavi se

Zaposli se u Lidlu
Zaposli se u Lidlu
Regionalni voditelj prodaje je uzbudljiv posao, velikim dijelom terenski, ali i pun analiza, planiranja i komunikacije, a biti regionalni voditelj prodaje (RVP) u Lidlu BH znači proći opširnu i strukturiranu plaćenu obuku u operativnim Lidl zemljama u trajanju do dvije godine.

Pored plate, kolege na školovanju imaju osigurane sve uslove (stan, režije, službeni automobil) potrebne za ugodan život u stranoj zemlji.

Kako izgleda školovanje? Više o tome otkriva Amila Hukić, regionalna voditeljica prodaje u Lidlu koja je završila obuku u Hrvatskoj, a trenutačno je na obuci u Srbiji gdje već uspješno vodi tim od dvije prodavnice.

Na poslu se dosta vremena posvećuje planiranju i analizama
Na poslu se dosta vremena posvećuje planiranju i analizama

"Obuka za RVP-a obuhvata sve procese u prodavnici, od rada na kasi do administrativnog dijela. Ovo je izuzetno važno jer je to jedini način da RVP dobro radi svoj posao. Mi trebamo iskusiti i razumijeti kompletan proces prodaje", kaže Amila.

Ona objašnjava kako joj je ovako sveobuhvatno školovanje pomoglo da proširi vidike i ponosna je zbog svakog izazova koji je uspješno riješila.

Posao regionalnog voditelja prodaje traži dosta terenskog rada
Posao regionalnog voditelja prodaje traži dosta terenskog rada

Ako si i ti osoba koja je odlučna da ostvari uspjeh, a pored toga imaš univerzitetsku diplomu, dobro govoriš engleski jezik, voliš prodaju i učestalu komunikaciju, posjeduješ analitičke vještine te aktivno voziš, prijavi se putem oglasa Area Sales Manager (Trainee Program) (m/f) | Lidl BH, objavljenog na platformi za zapošljavanje Klix Posao.

Pridruži se Amili i drugim sjajnim kolegama na perspektivnoj poziciji u Odjelu prodaje. #teamlidl čeka na tebe.

Više o Lidlu saznaj na karijera.lidl.ba.