Prilika za posao
17

Promo / Kompanija Teleperformance organizuje Dan karijere u Sarajevu

Teleperformance, lider u pružanju podrške klijentima iz različitih privrednih sektora putem više kanala, planira otvoriti ured u Sarajevu i zaposliti veliki broj ljudi. Ova kompanija osnovana je u Parizu prije 40 godina, a danas ima 217 000 uposlenika u 74 države. Ukoliko govorite njemački jezik i u potrazi ste za novim poslom i vi možete biti dio Teleperformance tima.

Teleperformance je objavio poziv svim zainteresovanim iz Bosne i Hercegovine da im se pridruže na Danu karijere, koji će se održati u srijedu 7. februara, u periodu od 09:30 do 17:30 sati, u prostorijama My Face-a (Vilsonovo šetalište br.8). Svi posjetioci će imati priliku upoznati se sa aktivnostima i budućim planovima kompanije, te se predstaviti na intervjuu i dobiti šansu za zaposlenje u ovoj uspješnoj kompaniji.

Ukoliko ste komunikativni, dinamični i perfektno poznajete njemački jezik, ovo je prilika za vas - navedeno je u oglasu.

Odlični uslovi rada, privlačna plata i puno radno vrijeme, samo su neki od razloga zbog kojih je, prema podacima portala Posao.ba iz 2014. godine, zanimanje call operatera zauzelo drugo mjesto na listi 10 najtraženijih zanimanja u BiH.

Registracijski formular možete ispuniti na https://goo.gl/EgTw3c.