Različite radne pozicije
85

Kompanija britanskog milijardera Virgin Pulse traži nove radnike u BiH, objavili sedam oglasa

I. B.
Kompanija Virgin Pulse u potrazi je za radnom snagom u BiH (Foto: A. K./Klix.ba)
Kompanija Virgin Pulse u potrazi je za radnom snagom u BiH (Foto: A. K./Klix.ba)
Virgin Pulse, kompanija britanskog milijardera Sir Richarda Brensona i jedna od vodećih IT kompanija u BiH, u potrazi je za pojačanjem radne snage, a ambiciozne pojedince pozivaju da se prijave za različite pozicije, otvorene u njihovim uredima u Tuzli i Sarajevu.

Gotovo svi smo svjesni današnje užurbane svakodnevnice i toga da naš život uveliko definiše radno okruženje u kojem većina nas provodi najveći dio dana.

Kao dio poslovnog carstva Richarda Brensona, jednog od najpoznatijih poduzetnika na svijetu, kompanija Virgin Pulse prepoznala je važnost ovog problema. Pomoću svojih digitalnih rješenja, a u vidu jednostavne aplikacije, omogućava poslodavcima širom svijeta da svojim zaposlenicima poboljšaju životne navike stvarajući okruženje koje potiče njihovo mentalno i fizičko zdravlje.

Klijenti su im brojni svjetski poznati brendovi, a trenutno su u potrazi za radnom snagom u uredima koje su otvorili u BiH.

Virgin Pulse objavio je oglase na platformi Klix Posao
Virgin Pulse objavio je oglase na platformi Klix Posao

Putem platforme Klix Posao, Virgin Pulse traži stručnjake iz različitih oblasti u BiH, koji će se pridružiti njihovom dinamičnom timu i postati dio jedne od vodećih svjetskih kompanija u svojoj oblasti.

Objavili su oglase za čak sedam pozicija, a u pitanju su sljedeća radna mjesta: Senior RPA Developer, RPA Business Analyst, RPA Developer, Sr. Data Analyst, Partner Operations Specialist, Office Administrator te Senior Accountant.

Ukoliko želite provjeriti uslove rada ili aplicirati na neki od oglasa, možete to učiniti direktno preko platforme Klix Posao.

Zašto Virgin Pulse?

Putem platforme Klix Posao, na kojoj je u samo nekoliko mjeseci objavljeno više od 2.300 objava za posao, svakoga dana možemo naći novi broj oglasa i poslodavaca koji tragaju za kvalitetnim radnicima koji će pojačati njihovu radnu snagu.

Izuzetak nije ni Virgin Pulse, koji kroz svoja digitalna rješenja utječe na više od 100 miliona ljudi u 190 zemalja svijeta - kako pojedince, tako i kompanije - da promijene živote na bolje.

Poslodavci koji koriste usluge Virgin Pulsea dobijaju zadovoljne zaposlenike, a oni poboljšavaju kvalitet svog života kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Koristeći najnovije tehnologije, uredi ove kompanije u BiH fokusirani su na razvoj platforme i operativne procese prema klijentima.

Agencija za promociju stranih investicija u BiH proglasila ih je jednim od najznačajnijih stranih investitora u BiH. Krajem 2021. godine u našoj zemlji investirali su oko 40 miliona KM, zaposlili više stotina radnika i neprestano se šire - zbog čega i jesu poželjan poslodavac.

Finansijski benefiti, osjećaj zajedništva i profesionalni razvoj

Biti dio inžinjerskog tima Virgin Pulse kompanije predstavlja jedinstvenu priliku da zaposlenici u odličnoj atmosferi rade na zanimljivim izazovima i razvijaju se profesionalno. Njihov kolektiv učestvuje u teambuilding aktivnostima na najljepšim lokacijama naše zemlje, a posebno su ponosni na osjećaj zajedništva i kulture koji tamo vladaju. U zajedničkim prostorima, kao što su sobe za igre i opuštanje, uvijek ćete naći brojna nasmijana lica.

Virgin Pulse uredi u Tuzli
Virgin Pulse uredi u Tuzli

Uz finansijske benefite, Virgin Pulse nudi i rad u najsavremenijim uslovima te sa istom takvom opremom. Njihovi poslovni objekti od početka privlače pažnju. Koncipirani su da zaposlenima omoguće ugodno i praktično radno okruženje, te se već na prvi pogled primijeti da su znatno drugačiji od onih koje smo navikli viđati.

"Vjerujemo da bi karijera trebala osigurati konkurentnu plaću i beneficije, kulturu suradnje i podrške te vrhunsku tehnologiju i usluge. Virgin Pulse je organizacija jednakih mogućnosti i predana je različitosti, uključenosti, jednakosti i socijalnoj pravdi", ističu iz kompanije u svojim oglasima na Klix Posao platformi.

Uzimajući u obzir ono u čemu su eksperti, nije teško zaključiti da to diktira i same uslove rada u kompaniji Virgin Pulse. Mjesto sa fokusom na promociji zdravih životnih navika i stvaranja zadovoljavajućeg radnog okruženja, zvuči u najmanju ruku kao posao iz snova. A, možda je baš među njihovim oglasima, početak vašeg novog poglavlja u karijeri.