Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo slovenci
Svaka čast za Sloveniju
neka mene dovede dacu mu ja jos 250 eura :)
Zale se sto rade najgore poslove, a nemaju kvalifikacija ni za te poslove... sto ti je nas narod. Onoliko koliko vrijedis, toliko i cijene tvoj posao i rad. Al nasem narodu nista ne valja. E nema hljeba bez motike.
Nema više Bosne da je legalno eksploatišete. Zabi bošnju i srbina u rudnik ,šumu, a nama ćete slati sirovine. Sad bi ih uvozili uz stimulaciju kao roblje.
Iskreno, ne preporučujem. Bio sam tamo pola godine. Naš narod u Sloveniji tretiraju kao otpad. Prisiljavaju nas da radimo poslove koje niko ne želi, povrh svega te stavi na minimalac. Na kraju ti dođe isti ku*ac, ha osto ovdje, ha otiš'o tamo.
ovo su zaista mizerne platice......s obzirom koliko je Slovenija skuplja od nas....tesko da sa ovim minimalcem mozes sebi priustiti stan i normalan zivot
@Riktas Radis po satu i radi ako mozes 270 sati platit ce ti se svaki minut na poslu, za razliku od bh privatnika gdje su prekovremeni upisani u redovno radno vrijeme i ne dobijes feninga za prekovremeni. U SLO radis ono sto znas ako si varilac onda varis, ako ne znas nista opet ti nadju neke pomocne poslove da radis, a do tebe je hoces li biti pomocnik cijeli radni vijek il ces nesto naucit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)