Prijavite se za posao
33

Klicker, jedna od vodećih produkcijskih kuća u Sarajevu, otvara vrata za nove talente

I. B.
Ako vam je strast produkcija, onda je ovo idealna prilika
Produkcijska kuća Klicker
Ako si osoba puna energije, ambicija i strasti prema produkciji, ovo je prilika koja će ti omogućiti da stekneš neprocjenjivo iskustvo.

Za mlade talentovane osobe mlađe od dvadeset i pet godina, Klicker nudi priliku za praksu i profesionalnu obuku u trajanju od tri mjeseca. Nakon uspješno završene prakse, postoji mogućnost nastavka saradnje i rada u timu ove kompanije.

"Naš radni dan obiluje kreativnim izazovima koji nas podstiču na razmišljanje izvan ustaljenih okvira. Svaki projekat koji preuzimamo nosi sa sobom priliku za inovaciju i stvaranje nečeg zaista posebnog. Uzbuđenje koje osjećamo dok radimo na projektima za klijente kao što su dm BiH, UNDP, BH Pošta, Regional Cooperation Council, Sportsport.ba, Foreo i mnoge druge, neprocjenjivo je iskustvo koje nas motiviše da idemo dalje i istražujemo nove horizonte u svijetu produkcije", ističe Dejan Miholjčić, direktor produkcije Klicker.

Klicker produkcijska kuća smještena je u Sarajevu, u modernom i savremenom studiju koji se prostire na više od 500 kvadrata.

Prijavi se i postani dio uspješne i profesionalne ekipe.

Svoj CV sa radovima možete poslati putem web stranice www.klicker.ba, kao i putem maila [email protected].