Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam na jubileju !!!
cestitamo cestitamo ..nego da se ocete malo opametit i vise slicnih tekstova objavljivat bilo bi ...nije sve ba ni u crnoj hronici narod hoce veselo ko ce slusat tudzu muku :)
AFERIM,sve najbolje.
kapa dolje komšija čast mi je da znam da je jedan takav čovjek odrastao u Dubravama
Cime letis i za koga letis svaka ti cast :)
Konstatacija "za koga letis" stoji, ali sto se tice tipa aviona - ATR 72 spada u moderne avione za regionalni saobracaj (citaj: za krace rute). Pored DASH 8-400, koji ima u floti Croatia Airlines, ATR 72 je najmoderniji turbo-elisni avion na svijetu, vrlo ekonomican i isplativ, sa modernom elektronikom i navigacijom.
Hvala na ispravci :) Ljudi smo grijesimo :P
Amire za sta ti je to gore dugme desno iznad glave,ako nije rpob da mi odgovoris?
To ti je neka komanda
I believe i can fly!!! http://www.youtube.com/watch?v=pyQURcvURw8
svaka cast!
cestitke, veoma lijepa prica
@Baghdad je veoma dobro informisan o bosanskoj avijaciji. Sve je od rijeci do rijeci tacno. Prostacki rijecnik i zazivanje Bozije kazne ne podrzavam, naprotiv. Jedino je mozda malo precijenio negativnu ulogu A. Zuje u unazadjivanju BH avijacije. I sam Zujo je bio prinudjen "pobjeci" u Tursku, trazeci posao. U svakom slucaju 10.000 sati letenja je veliki jubilej za svakog pilota. Pomislite samo, to je 416 dana (po 24 sata) ili godinu i 51 dan u zraku! bez obzira na sve, cestitke...
Čestitam. Konačno neke lijepe vijesti.
Nikad ne hvali vozača i vozilo. A što se tiče pilota i letova-posao kao svaki drugi i jedan od rijetkih koji je adekvatno nagrađen. Ovaj tekst mi dođe nekao ko naručen da se neko izreklamira. Sad bi trebalo naći kakvog taksistu , vozača tramvaja, autobusa kamiona lifta. Jedino što mi smeta u avionu kod slijetanja kad se plješće za uspješno slijetanje-a šta rade oni što neslete?
@hrvoje u pravu si ......................na birou pilota ..................na hiljade!!!!
...kep, da vi'š kako ja letim...fly by wire :)
Nadam se da je ovaj čovjek pošten, jer ako nije, povlačim svoju čestitku !!! Ipak vi Bosanci znate bolje od mene ko je dobar a ko ne (ovo za područje BiH govorim) !!!
Šta te boli qrac i ako nije pošten,naš je...
Ja se družim samo sa poštenim ljudima, ako te zanima ta informacija. I da, znam da je vaš.
Nije mali broj sati letenja, mada je to prosječan broj svjetskih pilota.
Lajk...