{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kalea: Program obuke i zapošljavanja nezaposlenih tehničara sa SSS

20.11.2014. u 14:29
89
Kalea: Program obuke i zapošljavanja nezaposlenih tehničara sa SSS
89
Fabrika namještaja Kalea je vodeća firma u proizvodnji tapaciranog i pločastog namještaja po mjeri u BiH i regionu. Povodom stalne ekspanzije javila se potreba za primanje u radni odnos novog kadra.
Ovo je jedinstvena prilika za mlade osobe bez radnog iskustva da pokažu svoje znanje i ambicije.

Fabrika namještaja Kalea nudi program obuke i zapošljavanja mladih i perspektivnih osoba koje do sada nisu stekle radno iskustvo, a imaju zvanje građevinski tehničar, mašinski tehničar, arhitektonski tehničar i elektrotehničar sa SSS.

Na razmatranju će biti 10 pozicija navedenih zvanja. Obuka će trajati tri mjeseca. I u tom vremenskom periodu će kandidati proći kompletan proces proizvodnje tapaciranog i pločastog namještaja.

Vještine koje će steći kandidati nakon obuke su: rad u programima namijenjenim za proizvodnju namještaja, lansiranje radnih naloga, praćenje stanja repromaterijala za proizvodnju namještaja, vođenje stanja lagera, optimizacija repromaterijala(iverice, spužve, daske...).

Obuku će vršiti mlad i stručan tim. Kandidatima koji budu zadovoljili kriterije koje traži Fabrika namještaja Kalea, bit će ponuđen ugovor za stupanje u radni odnos.

Detaljnije informacije o Prijavi na konkurs možete pogledati na Posao.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: