Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hey draga Cyber Bosanko,ne brini,nisi jedina.Po svim iajiazivsntrma u SAD,strah ljudi od javnog nastupa je na drugom mjestu,odmah nakon straha od smrti i to je potpuno prirodno stanje kod ljudi. Čak i oni koji mnogo češće daju izjave imaju tremu i strah od javnog nastupa.Sreća da za to postoji lijek. S obzirom da često radim treninge iz oblasti javnog nastupa i nastupa pred kamerom neće biti problem da mi budeš gost na jednom od sledećih treninga u Sarajevu ili Banjaoj Luci. Jedino ti je obaveza da budes u kontaktu s Lejlom kako bi me podsjetila kad bude naredni seminar.Ovaj nastup je bio solidan a uvijek može bolje.
http://masinski-kutak.blogspot.com
Nemoze drzava da napravi fabrike i pokrene posao vec trebaju njeni gradjani ...ccc jadno pogledajte sliku jordan carver , ja bi :) http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs