Prilika za posao
36

Promo / Hoteli Dubrovačka Riviera d.d. traže veći broj kuhara i konobara

Hoteli Dubrovčka Riviera d.d., jedna od najvećih hotelskih kompanija na području Dubrovnika, u potrazi je za većim brojem djelatnika na pozicijama kuhar i konobar.

U hotelu Novotel Bristol u Sarajevu, 07.03. 2018. u 10:00 sati bit će održana prezentacija Hotela Dubrovačka Riviera d.d. na kojoj će biti predstavljene mogućnosti za zaposlenje u ovoj grupaciji. Za sva pitanja i informacije će biti dostupni predstavnici grupacije koji će sve zainteresirane upoznati s mogućnostima koje se pružaju.

"Kako bismo zadovoljili visoke standarde u potrazi smo za djelatnicima koje krasi timski duh, dinamičnost, fleksibilnost, te spremnost za stjecanje novih znanja. Nudimo dinamično i poticajno okruženje za rad, s mogućnošću daljnjeg razvoja karijere, te sudjelovanje u razvoju jednog od vodećih turističkih proizvoda na čitavom Jadranu." - navodi se u oglasu. Svi zainteresirani se mogu javiti na: [email protected].

Turistički kompleks Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. nalazi se na dubrovačkoj rivijeri u neposrednoj blizini Dubrovnika i zračne luke Ćilipi. Kompleks je smješten neposredno uz morsku obalu slikovitoga Župskog zaljeva odnosno dubrovačke rivijere, daleko od prometne buke, a opet tako blizu prekrasnom Dubrovniku, u mjestima Srebreno i Mlini. Kompleks se sastoji od novo izgrađenog raskošnog Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela te novo izgrađenih Apartmana Srebreno i restauriranih Villa Srebreno te novo obnovljenog Hotela Astarea, novo izgrađenog hotela Mlini te Villa Mlini, smještenih u Mlinima.

Cjelokupan kompleks raspolaže kapacitetom od preko 750 smještajnih jedinica na dubrovačkoj rivijeri. Svi objekti kompleksa smješteni na najatraktivnijim lokacijama neposredno uz more. Svi objekti gostima pružaju vrhunski odmor na prekrasnoj lokaciji uz panoramski pogled na more, opuštajući mediteranski ugođaj i bogatu gastronomsku ponudu s tradicionalnim, autohtonim jelima.