Stručno osposobljavanje
69

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

Hifa Petrol
Hifa Petrol
Nastavljajući svoju predanost podršci mladim talentima i ulaganju u budućnost Bosne i Hercegovine Hifa Petrol, najbržerastuća bh. naftna kompanija, ponovno provodi projekt stručnog osposobljavanja pripravnika u 2024. godini.

Ovaj projekt, pokrenuli su 2021. godine, a osmišljen je s ciljem pružanja podrške mladim ljudima u pronalasku prvog zaposlenja, omogućujući im sticanje neprocjenjivog radnog iskustva.

"Naš fokus je na kontinuiranom ulaganju u mlade talente i zadržavanju kvalitetnih kadrova koji će graditi svoje karijere u našoj domovini. Kroz projekte kao što je sponzoriranje perspektivnih sportista, koji su postali zaštitna lica naše kompanije, dokazujemo našu posvećenost podršci uspješnih mladih ljudi u Bosni i Hercegovini. Od 2021. proširili smo naše napore kroz omogućavanje mladima da steknu prvo radno iskustvo", istakli su iz Hifa Petrola.

Kroz ovaj program zapošljavanja, visokoobrazovani pripravnici imat će priliku da se obrazuju i iskuse sve aspekte timskog rada. Kroz dinamičan i kreativan pristup, upoznat će se s poslovanjem svih organizacijskih jedinica kompanije.

Hifa Petrol, dugogodišnji nosilac titule Najpoželjniji poslodavac u oblasti nafte i plina, posvećen je razvoju potencijala svojih zaposlenika. Kroz mentorski pristup, osiguravaju se prilike za razvoj vještina potrebnih za učešće u složenijim projektima kompanije. Uspješni pripravnici imaju mogućnost stalnog zaposlenja u kompaniji.

"Duboko smo posvećeni podršci naših pripravnika, postavljajući pred njih izazove i očekivanja te ih učeći vrijednostima koje njegujemo u kompaniji. Nastavit ćemo s praksom zapošljavanja obrazovanih i talentiranih mladih ljudi, osposobljavajući ih za samostalan rad", izjavio je Muhamed Vrabac, direktor Hifa Petrola.

Hifa Petrol trenutno zapošljava preko 530 uposlenika. Kroz nova zapošljavanja, nastoje osigurati sigurnost i dobrobit svojih zaposlenika i kupaca te pružiti kvalitetno radno okruženje.

Osim ovog konkursa za prijem pripravnika, kompanija ima stalno otvoren konkurs za zapošljavanje, birajući kandidate na osnovu potreba društva.

Sve prijave se mogu poslati na e-mail adresu [email protected], a moguće je aplicirati i putem objavljenog oglasa na platformi Klix posao.

Konkurs za prijem pripravnika otvoren je do 21. marta 2024. godine.