Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolika je u hercegovini zapadnoj prosjecna plata?cuo sam da tamo ispod 1000 niko nema.
velide, u tome je fora... lazu nego sta...tj.PLJACKAJU...oni pisu o prosjeku.., npr: tvoj babo 350 a neko u banci 1350 = prosjek zarade je po 850... znaci vi i ne zaradite tako lose, treba se na osnovu njihove racunice otici nekome od tih idiota i traziti \"vasih\" 500 km.
a kakva je statistika sa \"boljim\" djelom bih? ozbiljno pitam!
U mog babe plata samo tristopedeset, a u majke tristo, a iznad smo prosjeka u mahali, ima puno ljudi sa manjim primanjima. Malo lage ovi sa podatcima da narod malo misli da je sve u redu, a ja ga neznam u cijeloj mojoj mahali da neko ima 800 marki platu.
konkurencija, kompeticija, ukidanje pdv-a, ukidanje socijalizma(komplikacija), ukidanje kontrola..... sve to dovodi firme iz susjedstva u bih. treba bih poplaviti firmama i investicijama. niste to uradili jer ste tvrdoglave komunjare. nemate pojma o zivotu i nikad niste ni imali.