Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da BiH može otvoriti 20.000 radnih mjesta u 2016. godini, ali namjerno ih neće otvoriti nego će ih zatvoriti.
Nece iz inata :-)
Ndek odu na pijacu Ciglane, tamo radi najmanje 400 neprijavljenih radnika koji se uredno vode na birou. Njihovi poslodavci vlasnici doo firmi nemaju fiskalne kase, nemaju evidenciju o prometu robe i ostvaruju ogromne zarade ne plaćajući poreze ni doprinose za zaposlene. Koliko je takvih širom BiH?
Diletantni su preuzeli ,,onu,, BiH, dakle jaku zemlju od prethodne vlasti, komunista. Obzirom da veze nemaju sa vođenjem države iz mjeseca u mjesec su je kao prvo krali a onda urušavali na razne načine. Neznalice. Dvadeset godina nešto kobajagi pokušavaju i ,,pametuju, a zemlja tone li tone i ljudi sa njom. Dok se naša nazovi vlast malo, samo malo izbirika kako raditi da bude i narodu ali i njima /naravno uvije im je malo/ dotle ćemo mi svi pocrkati od gladi. Grijeh je ovo šta rade.
mozda misle na administraciju tu kod nas ima mjesta za napredak, uvijek :D
Ne treba vlast da nam otvara radna mjesta. Dovoljno bi bilo samo da nam sjašu sa grbače.
Zar nije 100 hiljada?
BiH moze otvoriti 20 000 mjesta u administraciji bez problema!
Duljko, jesi li ovu izjavu dao za predškolsku djecu? Podpisujem, propadamo još više i brže, nemamo mi ljude koji koji posjeduju kapacitet da vode zemlju a da su uz to pošteni i da svole narod i zemlju. Samo oni koji su blizu vlasti, grebu se na ovaj ili onaj način grčevito brane ovu vlast svima ostalima se smrkne na samu pomen dotičnih.
I ja bih mogo imati vilu na maldivima kad bi dobio na euro lutriji.
Bake je bio u pravu
laze dzukela nema nista od tog nek stavi 500 evra na tu svoju izjavu
hocel imat platu, pio i zdravstvo?.vecina radnika u realnom sektoru radi bez plate i obaveza na platu.
Pa naravno ! To ISTA VLAST već radi 20 godina na isti način: Otpusti godišnje 30 000 a primi 20 000. I tako bogami skupi već 600 000. A novi zakon o radu je RADI OVOGA I DONEŠEN. I onda AVAZ i HDZove i SNSDove novine objave samo rezultate o zapošljavanju, jer se kao oni mogu naći a oni o otpuštanju NE !
Moze otovriti 20000 radnih mjesta u administraciji, ali u privredi ce zatvoriti 40000
naravno da ce se otvoriti jer ste ucinili sve da narod zivi za posao i da ih ucjenjujete platama,al svaki dan ste blize smrti koja po svakog dolazi a pred Boga se mora stati i njega ne mozete mutavim praviti,jer ste samo praska koja se rasprsi kada vjetar puhne !
da,ali ste to pripremili da radnik ima platu 415 km i 3 km toplog obroka i legalni teror od privatnika. fuj
dvojke se traze vise nego prije ,moguce da ce i jugo postati hit
dvojke se traze vise nego prije ,moguce da ce i jugo postati hit