Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, da, niko ne zna kako je vama tesko... vama je najteze, a svima drugima je lakse...poznata prica. Nek' dijaspora posalje pare i suti, jer vama je najteze. Ma teze vam je od gladne djece Afrike. Ukratko, nikome nije tako tesko kao vama u Bosni, jer vama je najteze, jel' tako? A svugdje u svijetu se bune, na trajkovima su, prosvjedima, dizu se na noge, osim vas "kojima je najteze" i sutite i trpite. Ma ja...poznata prica..ali vise nikoga ne zanima. Ili se pokrenite sami za sebe ili crknite. Koga briga!
Ja mislim da se vi sprdate sa nama postavljajuci ove video priloge o "jadnom i teskom" zivotu u Njemackoj.Koliko smo dosad zakljucili penzioneri su im gladni,naravno oni koji su zivjeli van Njemacke i nisu uplacivali doprinose pa spali na najnizu.Nemaju dovoljno stanova? Samohrani roditelji teze dolaze do posla? Kad ovo pogleda jedan Bosanac koji nema posla nikako,penzije kasne danima a uskoro ih nece ni biti isto kao da covjeku samar opalite.