Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni se bave problemom statistike nezaposlenih, a nezaposlenost za njih u stvari ne postoji kao problem. ne samo mladi, no svaki nezaposleni i bijedno plaćeni se grdno vara ako se nečemu, zapošljavanju ili poboljšanju plaće, od ove države nada. zaboravite sve što su vaši roditelji ili vi dali do sada ovoj državi, ne gubite vrijeme, samo idite, nema vam druge, nije ovo vaša država.
Javite im?
Ma, sta oni znaju! Oni će nama govoriti kolika je stopa nezaposlenosti mladih. Treba slušati i pratiti statistiku naših nam lidera, po kojoj smo napredniji od Švice.
Rekao nas predsjednik da je to laz i svako ko bude u to vjerovao biti će izbičevan
Hahhaha, e bas cu vama vjerovati umjesto svjetskim liderima u ovom polju..
Misliš da je Economist hodao po BiH i brojao? Kakav levat
@156885 A da, zaboravio sam, ne znas ti nikakav drugi nacin da se dodje do statistike osim brojana glava, licno.. 🤫
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo nadom relevantnim institucijama i stranicama možete vjerovati, kakve ba međunarodne, lažu
@SDApapci naš leprikon istinu besjedom, kakvi tamo din dušmani, hoće da nas unište
HAHAHAHA jel to poruka iz SDA 😂