Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda imamo najmanje plate al smo zato najgluplji narod :)
@roleks E TO NAS izvadi u PM.
@SorabLifestyle hahaha.ne zna se ko je veca sirotinja,po toj logici se moze ujedinit par africkih zemalja koje leze na nafti s par stotina miljuna stanovnika,i sta onda??? Kad ne znaju sami sa sobom upravljat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bugari su za nas gospoda
mislim za sve nas koji zivimo u BiH
Nisi vidio Bugarsku ni Rumuniju ni na karti Cim tako pricas... BiH je Njemacka za obije te drzave...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dajte i podatke o troškovima života u Luksemburgu i Bugarskoj.
Zato ne idem nigdje iz Luksemburga :)
Pretpostavljam da su i Bugari nacionalno "osvješteni"
Da EU valja nebi Velika Britanija izasla. Englezi su u svemu prvi i najnapredniji. Ako njima ne valja znaj da ce se raspast.
u francuskoj je zakonski minimalac 1498 bruto a neto je 1170 €
pa nije ni kod nas najniza plata nista veca
I onda ovi istocnjaci dodju u BiH i pametuju o ekonomiji a najvece rupe u EU..
" Lukemburžani " u naslovu. Moza je to razlog zasto je BiH gdje i jeste
Ja kako bugari udjose u eu sa dupetom.
Linz,Austria , radio sam 6 dana u sedmici po 9 sati dnevno ,mjesecno 24 dana plata 1580 Eura ,,,,, Stan i racuni 750 Eura ,Hrana 450 Eura ,ostane ti za luksuz i sparanje 380 Eura ,da budem iskren tesko se moze sta usparati!!!!!!
@CutieSweetie Na papire sam radio
ovako jest realno. ali ako si izenjen i obadvoje rade onda mozes jednu platu da stedis. stim sto naravno ima puno boljih plata. ovo je neki minimalac. kako se ko snadje jbg. ja imam oko 2600 eyr neto i jos plus neben job 450 eur.
Nema nigdje zemlje ,da se manje radi a bolje zivi od nase lijepe Bosne i Hercegovine.
Jes dok dijaspora salje, a sta onda kad prestane? 3.5 miljardi godisnje legalno dijaspora posalje plus sto potrosi i sto u gotovu da rodbini.
Jest ako si na budžetu a kod privatnika 252 sata za 940 km tvoj prevoz tvoja hrana. I godišnji zaboravi to ne postoji.
I ne zale se
Znaci moze se haha
Na hiljade ljudi licno poznajem sto su radili ili jos uvijek rade za 1000€ ili 1200€.Ja se stvarno pitam gdje nadjete vi te podatke isto kao i one da je najniza plata u bosni 800 KM??Pozdrav iz njemacke
Brutto placa za puno radno vrijeme.
A ko je rekao da je najniza plata 800 KM?? Koji si ti clanak citao?? PROSJECNA plata je nesto iznad 800 KM. PROSJECNA nije isto sto MINIMALNA, valjda nisi toliko glup da to dvoje nemozes razlikovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nama se minimalna nece povecati ni u drugu galaksiju da udjemo