Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šte je sa licima koja su završila všs a nemaju mogućnost daljeg školovanja,npr.nastavnik razredne nastave
Ko je dobio ? Srbi.
Kad će se više shvatit da Socijalizam jednostavno NE FUNKCIONIŠE ... Mora se iz realne ponude i potražnje razvijati ekonomija ... pa koliko god to bolno bilo ... to je pravi put za ekonomski razvoj... Ovako država plaća da se ljudi zaposle... i onda poslije dobiju otkaze... i neće niko da zapošljava ljude jer čeka državu da finansira zaposlenost... Šalje se pogrešna poruka... MI smo siromašna zemlja ... Dođite više pameti !!!
I kad se taj fond potroši za plate ovima što su dobili posao, poslodavci će im podijeliti otkaze:) Jeste li ikada čuli za slobodnu tržišnu ekonomiju???? Proguglajte pod Free Marker Economy. Kad tu famoznu slobodnu tržišnu ekonomiju implementiraju naši političari, biće i posla za svakoga ko hoće i želi da radi.
Hajd ne mogu a da ne kazem...cuj dobilo 184 osoba poso a otkaze primilo 700 za nepune 2 godine.... Nataknem vas polahko ali lagano
Hvala Bogu nešto pozitivno! :)