Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konzum poželjan ko ebola..
Isto kao i Bingo
e što ne mogu ove šuplje !!! pa budala više zna da je potrebno platiti i stave te da si: najpoželjniji poslodavac, da si top brand, super brand...pa svi iz biznisa to znaju... prosto me stid njihove gluposti i naivnosti kojom farbaju raju sa PR-om
jasta su. ja im poslao na mail, molbu i cv, nisu ni odgovorili. toliko o poslodavcu i otvorenosti za nas obicne smrtnike. u njihove prostorije u BBI se ne moze ni uci.
Najbolja televizija ikad, ikad, ikad s najboljim voditeljima i emisijama (bez reklama i turskih serija)
Al Jazeera je Balkans je program koji najviše gledam od onih koji se emituju iz BiH. Vijesti su dobre i objektivne, imaju dobre tematske emisije, dobre dokumentarne emisije, iskusne i obrazovane novinare i voditelje. Svaka čast samo tako neka nastave
HAJMO SE URADIT
No Comment! Show must go on! Ko da vise nasmijanom Edi taj i dobije. Poslodavci poredani po istom redu rang liste uplata na Studio Development i Posao.ba! Rcok'n'Roll! Cheers!
ja kad vidim onu voditeljicu hrgu ,tisuću mi puta dođe da povratim
jest ali me ubi onaj vještački hr jezik
''Projekt "Najpoželjniji poslodavac" se organizuje svake godine, te počinje dvomjesečnim istraživanjem na osnovu kojeg se pravi poredak izabranih najpoželjnijih poslodavaca.'' KOGA, ČEGA? Genitiv?
a gudra