biznis
85

Portal Klix.ba medijski partner Nogometnog saveza BiH

Piše: J. H.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Portal Klix.ba od danas je i zvanično medijski partner Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Da najbolji idu uz najbolje potvrđuje i danas ozvaničeno partnerstvo između krovne kuće bh. nogometa i najčitanijeg portala u našoj zemlji.

Portal Klix.ba tako će i u narednim godinama donositi najnovije informacije sa bh. nogometnih terena, svih nogometnih selekcija naše zemlje, statistike svih liga u oba bh. entiteta i još mnoge druge informacije s ciljem unapređenja nogometa u našoj zemlji.

Posebno ćemo se fokusirati na promociju ženskog nogometa koji u BiH nije dovoljno afirmisan, ali koji je itekako popularan među djevojkama.

Klix.ba je od svog nastanka bio uz nogometne reprezentacije BiH. Zmajeve smo pratili na kvalifikacionim susretima bez obzira na to gdje igrali, sa njima smo letjeli na historijsko prvo Svjetsko prvenstvo u Brazilu, pratili ih od Lisabona do Haife, od Talina do Valette.

Kao i do sada donosit ćemo vam ekskluzivne intervjue sa čelnim ljudima Saveza, igračima i igračicama, selektorima i članovima stručnih štabova.

"Izuzetno nam je drago što smo ozvaničili saradnju koja će u narednom vremenu biti i poboljšana. Portal Klix.ba prati sve aktivnosti Nogometnog saveza BiH, svih naših selekcija kao i takmičenja te izvještava o tome. Nadamo se da će ovim ugovorom ta saradnja biti još čvršća", kazao je Almir Murtezić, direktor marketinga NS BiH.

Klix.ba je ponosni medijski partner još nekoliko sportskih saveza i kolektiva među kojima su Košarkaški savez BiH i Teniski savez BiH.