Pomoć za svakoga
0

Portal ebau.ba - sve što vam je potrebno za gradnju poslovnog ili stambenog prostora

Sponzorirani članak
Ebau.ba je jedinstveni informativni portal namijenjen svima koji imaju namjeru graditi ili renovirati stambeni ili poslovni prostor

Novi i jedinstveni portal pokrenut je sa željom da olakša posao pronalaska i nabavke materijala i opreme kako profesionalnim građevinarima tako i onima koji se po prvi put susreću sa ovom vrstom posla.

Na portalu ebau.ba možete pronaći više od 6.000 artikala uz uslove nabavke. Portal nudi informacije za više od 150 trgovačkih marki u više od 50 prodajnih mjesta smještenih na širem području Sarajeva, a uskoro i cijele BiH. Osim toga, na ebau.ba možete pronaći više od 300 izvođača radova, kako samostalnih tako i onih koji djeluju u sklopu profesionalnih građevinskih kompanija.

Nakon što ste odabrali potrebnu opremu za gradnju ili renoviranje, ebau.ba vam nudi i automatski predračun - građevinski kalkulator kako bi vaš posao bio do kraja pojednostavljen.

S obzirom da je građevinski kalkulator podijeljen u 25 kategorija bit će vam lako da pronađete i odaberete vrstu radova za koje ste zainteresovani. Baza podataka vam nudi više od 250 firmi i 60 samostalnih izvođača koji su već pripremili predračune za vas. Pored toga imate i sve potrebne informacije o samim izvođačima kako biste lakše odlučili koje od njih pozvati. I sve ovo portal ebau.ba nudi besplatno.

Građevinski kalkulator – moderna alatka za početak radova!

Danas, kada je životni tempo izuzetno brz, gradnja i renoviranje ne moraju biti obaveza koja će ga učiniti i dodatno stresnim!