Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba da budu presretni jer rade u kompaniji koja ima bar tri puta više uposlenika nego joj realno treba. Radnici su i dužni cijeniti blagostanje koje uživaju prije nego i Bosnalijek padne pod optimizacije radne snage i drugih resursa zarad ušteda kao nemali broj drugih domaćih kompanija.
Da, bas me zanima, ko ce u hapsanu zato sto su Rusi drpili Bosnalijek. Znaci govorimo o insiderima, kojima i rodjake treba zbog toga uhapsiti i osuditi na dozivotnu robiju, treba im grebat futave matere.
Jedna porodica se časti izmedju sebe :D Da prevedem :) Malo pošalice, malo čašćenja, svi se okupljaju pa da malo proslave :)
Ne znam za vas, ali meni je ovo lijepo
pa citava jedna obitelj na okupu hahaha
da skratimo : bosnalijek kupila 3 zlatnika
šta je autor htio reći?
da je prica glupa i nebitna