Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto bi oslobodili. Ti bi da ne plaćaš obaveze ali bi te pare sebi strpao u dzep, umjesto da platiš radniku doprinose za pio. Radniku bi zgulio kožu i dao platu od 300 KM a sve i bi napunio dzepove.
Pretrgli se leziljebovići. Da se ne bi morebit moralo u vrijeme godišnjih raditi, lupati pečate. Kad mogu sve svoje obaveze koje uključuju službena putovanja, konferencije i bitne sastanke pomjeriti da se prilagodim ovoj situaciji, možete i vi olakšati ljudima bar podnošenje e-prijava. Ali ne, prvo dođi u poreznu pa uzmi papir pa idi kući pa se prijavi. Sikter.
Aaa mjera, jeste se pretrgli u pm. !!!! Oslobodite realni sektor poreza od njega i zivite i pocistite visak radnika u redovima a imate ih na pretek i digitalizujte se max!!! A ne da baba na protokolu lupa pecate citav dan !
Vau kako ste samo darezljivi. A da mozda sufinansirate plate/doprinose i oslobodite mala/srednja preduzeca od poreza na dobit ova dva mjeseca - mart i april da ublazite ekonomske posljedice koje nam slijede??? Ionako propadamo, ova korona ce nam ekonomiju ukopat