Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki dan komunalna inspekcija, istaknuta reklama uredno placen doprinos na istu,kaze treba vam urbanisticka saglasnost,tehnicki prijem i idejno rjesenje(projekat) reklama je 50x70 cm i stoji tu vec 15 godina na vlastitom objektu
uporni ste... al to je dobro, jer samo uporni uspjevaju... za 10 godina ćemo svako jutro sami pitat , kolko je blokiranih racuna u odnosu na prethodni dan
Zasto samo drzavne firme poslju u BiH aprivatne jedva, sto su zakoni u k|_|rc|_|, jedina firma u BiH nazvana drzava raketira sve ostale privatne firmice.
ali zbog čega su im računi blokirani.? volila bi da znam.
@KupujemJabuke od poreske, od kredita, od neplacanka, od dobabljaca, od izvrsenja, tuzbi, parnica
@KupujemJabuke zbog visokih nameta, kradja, kredita, manjak posla itd.
Svaki dan minimum 8 racuna blokirano, halal vam vjera ja vam privrede. Zasto ovo niste na naslovnu postavili, a ne ono o telekomu?
idemo na magicnih 100 hiljada