Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leleee odakle im tolika lova?Kada slušam ovu Balkansku fukaru kako priča o Americi,bude mi žao Amerike, pomislim u Americi narod nema što jesti.
Pa i nemaju. Imaju oni tzv. umjetnici (glumci, muzicari)(cast izuzetcima). Njima treba nabit velike poreze, da bi radnickoj klasi povecali plate. Mislim da bi to bio izlaz iz svih ovih kriza, ratova, gdje god da se to primjeni... Samo nije zanimljivo ako su svi bogati.
Nije to nishta, kako ce krenuti nas, kad Bake ispuni svoja obecanja!
od onolike Amerike, ja se rodi u BiH.
Kasne za nama 30 godina. jos dobro zive
Onaj ko ne zivi u USA ne zna sta je USA,posla ima samo ako hoces raditi,ako hoces da radis 24 sata mozes slobodno,americko drustvo je potrosacko svako ima po 20 pari farmerica,jakni ,patika,hrana se 50% baca u smece jer je jeftina,ljudi kupuju i ono sto treba i ne treba i na kraju godine doniraju ili bacaju.Trgovina je jedan od oslonaca ekonomije i zato se USA kompanije sele vani da bi zadrzali potrosacko ludilo.Nezaposlenost trenutno oko 5%
hahahaha ovi gori od naseg zavoda za statistiku ;D kako trump dodje sve ko krenu nabolje khm,khm,rekoh da upitam samo mozel mi ko otkucati cifru US vanjskog duga? danas sam glup jbg ;D
Dobro nek zapamte ovu Novu Godinu. Bit ce uskoro opet clanaka tipa "Kako se najljepse provesti na staycationu - kod kuce ili kod komsije?"
618 milijardi Amerikanci potrositi za 1 MJESEC. Pa to je kao ukupni budzet Dodiklanda za 600 GODINA
I kazu glupa nacija -.-
volio bih da smo ovako glupa nacija ko amerkianci
Jel mozemo mi u BiH narucit sta preko ovog Amazona? Ja nikad nisam narucivao preko neta nista pa me zanima da vidim.
e hvala na informaciji. Znaci ipak nama ostaje samo ebay (ejeb) hahaha
Peglaju kartice svi imaju po 10, slabo tamo ko kesa ima. Bio i sam vidjeo.
Ko radi i prima plaću, može da troši, a ko ne radi neće ni trošiti. Procenat nezaposlenosti je 4,9%, a uz to je povečana i satnica zaposlenima. Novac se obrće. To je mudrust cijele ekonomije. Koliko bi mi potršili do Nove godine da nam je nezaposlenost 4,9% umjesto 45%?
Cuj 90% sniženje, hh kod nas black Friday zovu sniženje od 20% haha. E svasta
90% ce ti dati na lizalo, ali TV ces kupiti za 20% manje u najboljem slucaju.
Zar sve to u tjedan dana ? Fascinantno.... Ahahahahahahaha
kakav je tramp car
www.xda-balkan.com XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima. Forum je nastao kao ideja i unaprjeđenje grupe članova popularnog “XDA Developers” uslijed nedostatka mjesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.