Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo deri jače više do kraja na suho trpaj, živim u državi u kojoj biram vlast koja će raditi protiv mene, šta je ovo
samo nek ne puca...
Ono takmičenje između stranaka koja će na Vlasti više osiromašiti građane, vlast koja se trudi da radi sve protiv svojih poreznih obveznika, nijedne zaštite od ekonomske do socijalne i zdravstvene, neko se pita što odlazi 100 hiljada ljudi godišnje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne možete vi poskupiti koliko mi možemo biti ovce i sipati
Ja iz protesta ode nasuti do vrha ubaciti u ler čitav dan sjediti u autu trošiti na prazno i na Facebooku pisati poskupili majku im njihovu
HIFA naredila da se ugasi aplikacija za pracenje cijena goriva jer su najskuplja domaca kompanija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto je Trojka ukinula jako korisnu aplikaciju o kretanju cijena goriva Federalnog ministarstva trgovine ? Koga stite ? Je li mozda EOL petrol ili neku od Hifa ?
Hoce li ikad vise proraditi ona aplikacija za cijene goriva? Jel to da raja ne bude upoznata sa poskupljenima?
Ko ovdje koga laze? Cijena sirove nafte se krece u opsegu 72 do 76$ u Americi zadnjih mjesec i vise, o kakvom poskupljenu vi pricate?
u Americi da...
Pustite tu aplikaciju vec, svaki bi je student informatike do sada izradio.Baš nas je.ete ko bugar tuku😅
Preporučujem da se narod opet okupi u jedan protest za Ga*u i pokažete fa*ističke misli poklicima "U*ij Ži*ove". Onako pravo bošnjački.
Narode sta cekas?
tebe da nas povedeš
A koliko je barel
Vakat za električna auta
Smanjite akcize. Kada, ako ne sada? Referirate se na porast cijene na svj.tržištu a struju ste poskupili kada je ista bila u padu.
Ma da imam milione na svijetu,nemogu zaustaviti smrt,jednog dana ma koliko ja imo bogastva moram ostavit istinaaaa
No sikiriki, svaki insan svoju nafaku potroši za svog života. Njima prokletnicima, uvjek malo, pocrkali u svom prokletstvu.
Ovi novinari samo podsticu sve na poskupljenje. Neke negativnosti.
Bitno je da su nam ceste bez rupa! 😂😂😂😂😂
ako vam smeta, vozite se gradskim prevozom. auto je svakako luksuz
glup si..
Joj ne mozes se rijesit ovi zeleni botova Shvatite necete vise nikad bit na vlasti,ja razumijem.vas strah za posao od 1000 km platica nemate nista a morate bit cuke