biznis
0

Popusti na školski pribor i odjeću sa Debit Mastercard UniCredit karticama

Sponzorirani članak
Ljeto je na izmaku i vrijeme godišnjih odmora se završava. Nove školske obaveze se približavaju, a da bi ih spremno dočekali UniCredit zajedno sa svojim partnerima pobrinuo se za odlične popuste i ugodnu kupovinu.

Popusti na školski pribor i odjeću sa Debit Mastercard UniCredit karticama

• 5 % popusta na školski pribor u Svjetlostkomerc knjižarama • 10% popusta na odabrane modele dječije obuće u prodavnicama Astra, Borovo, Geox, Formentini • 10% popusta na cjelokupan asortiman u prodavnicama Okaidi, Mango i Galeb • 10% popusta na online kupovinu IT uređaja i udžbenika za osnovnu školu putem ekupi.ba

Za kupovinu školskog pribora u svim prodavnicama Svjetlostkomerc osigurano je 5% popusta za plaćanje beskontaktnom UniCredit Debit Mastercard karticom. Kako bi školarci spremno dočekali školsku godinu u novoj odjeći i obući, u prodavnicama Astra, Borovo, Geox, Formentini osiguran je popust od 10% na odabrane modele dječije obuće, a u prodavnicama Okaidi, Mango i Galeb osiguran je popust od 10% na cjelokupan asportiman, osim na artikle koji su već sniženi i koji su na akciji.

Osim ugodne kupovine u prodavnicama, za one koji više vole ostati u udobnosti svog doma, na web stranici ekupi.ba obezbijeđen je popust od 10% posto na IT uređaje kao i na udžbenike za osnovnu školu. Popust vrijedi za prvih 200 kupovina u periodu od 20.08. do 20.10.2017. godine.

Pripreme za školsku godinu nakon dugog toplog ljeta uz popuste i UniCredit mnogo manje su stresne, a pri tome štede novac i vrijeme.