PROMO
68

Popusti i besplatna Centrotrans Bus aplikacija za korisnike elektronskih kartica

Kompanija Centrotrans do kraja januara pripremila je posebne popuste za sve korisnike dopunske - elektronske kartice Centrotransa.

Naime, značajnu uštedu od 15 posto na svaku vožnju sa dopunskom – elektronskom karticom imaju postojeći i novi korisnici CentroCard kartice.

Popust se odnosi na sve linije Centrotransa na području Kantona Sarajevo, uključujući i komercijalne linije. Uz popust od 15 posto na svaku vožnju plaćenu elektronskom karticom kompanija Centrotrans nastoji animirati građane da više koriste javni prijevoz, a posebno tokom zimskog perioda i veće zagađenosti zraka.

Također, svim putnicima preporučujemo i Centrotrans Bus mobilnu aplikaciju, kao još jednu prednost novog sistema elektronske naplate karata, a koja putnicima omogućava da u svakom momentu provjere kretanje autobusa i vrijeme dolaska na željenu stanicu.

Na ovaj način putnici ne moraju čekati autobus na stajalištima, obzirom da je moguće u svakom momentu pratiti kretanje autobusa na mapi linija, a što omogućava bolju organizaciju vremena. Prednost aplikacije je i mogućnost pregleda svih linija, te u skladu sa istim odabir najjednostavnijeg i najbržeg prijevoza do odredišta. Brzo i jednostavno provjerite rutu kojom se kreće autobus na vašoj liniji.

Sa Centrotrans Bus aplikacijom putnici su u mogućnosti isplanirati potrebno vrijeme i najbližu rutu do posla, škole ili drugog odredišta, a uz informacije o interesantnim lokacijama turistima će biti jednostavnije planiranje obilazaka Sarajeva i okoline. Jednostavno korištenje je još jedna od prednosti aplikacije, potrebno je samo da putnik odabere krajnju destinaciju nakon čega aplikacija izbacuje početnu stanicu, red vožnje ali i trenutnu lokaciju autobusa. Također, dodatne pogodnosti aplikacije mogu se iskoristiti jednostavnom registracijom profila na aplikaciji.

Za sve korisnike elektronske kartice, aplikacija omogućava pregled stanja CentroCard kartice, historiju korištenja i dopunjavanja, a u narednom periodu bit će aktivna i mogućnost elektronske dopune putem aplikacije. Uz CentroCard karticu, popuste i mobilnu aplikaciju putnici su spremni za brzo, ugodno i sigurno korištenje javnog prijevoza u Kantonu Sarajevo.

Aplikacija je besplatna i može se preuzeti na Google Play-u i App Store-u.