Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradski autoput? A, ja.. joj mene, pa na toj trasi su firme vasih drugova pa necete da rusite dok ne legalizuju.. Nego, sta bi s onim mostom na IX, X, ili XI transferzali (ne znam ni sam koji je broj vise)?
Imal sta prema Tuzli? Ako nema, zasto nema?
@toh Tuzla ne glasa za SDA, pa smatraju da nema potrebe da nam prave cestu.
Napravili ste zakon o javnim nabavkama tako da možete krasti po volji kad vam treba, a da svaka budala može zaustaviti proces kad vam ne treba. Pa ste kao transparentni.
dvajstmiliona za 1,4 kilometra???
čemu žurba... ..
Glasacko telo je krivo biraju iste lopove tako nikak nece biti bolje . A tenderi se obaraju zato sto su namjesteni treba neko da zaradi na tenderu . Bog
Dzaba se žale EURO ASVALT će raditi.
1440 metara za 14 mjeseci. Cime ce to raditi?? Nema bagera, samo rucno....
Nejma veze, zaobilaze nas i brez zaobilaznice.