Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sad malo karte jeftinije idu nije loše ! Jbg karta wizair do Tuzle 13, 20 do 40 eura iz koln . A do Sarajeva po 100 , 150 eura nekad i skuplje !
Možes poslje ovog sa ✈ otic do Kanade za 50 eura 😂
@NordWestern30 zaboravio si dvije jedinice ispred, jer puno kompanija ce propasti a oni koji opstanu ce dici cijene u nebo
Avionske karte nikad nisu bile jeftinije nego su bile. Skupe su aerodromske taxe. Sarajevski aerodrom je medju najskupljim u evropi. Kao i turisticke agencije svaka kompanija”zakupi” liniju. Nacin na koji su skinuli cijenu je smanjen prtljag i visina leta. Manje goriva se trosi kad je laksi i “krstari” na 7000m Pasce cijene ali rizik kvara aviona koji stoji je veci. Moglo bi biti padova.
Ko prati aplikaciju FlightRadar24 može vidjeti sablasno prazno nebo iznad Evrope.
A i jest svaka suša počela letjeti avionom...
Na šta idu avioni, mislim koje gorivo??
Poslije ovoga kompanije koje prezive ce dici cijene u nebo jer ce konkurencija biti puno manja a oni ce to koristiti
I neka ce I jesu bili digli cijene do neba ako ima dobra vijest onda je ovo dobra vijest.
Deke u avionu se nikada ne peru isto kao i tanker za vodu
Najmanje se zarazi u toku putovanja u avionu. Oni imaju opremu. Problem su aerodromi, cekiraka, prtljaga gsje pokupis sve
...Pa ... pa