Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bagro smanjite cijene, i svi ce vase kupovati sta bi vi htjeli em skuolje, em nekvalitetnije da neko kuouje
Koliko je poznato, to je nemoguce za zemlje Cefta, tacnije krsili bi se potpisani sporazumi, jer je Cefta i zamisljena kao bescarinska unija, a ako se po konkurentnosti ne mozes izboriti sa par zemalja u okruzenju, onda u EU mozes da se slikas.
Ovo bi valjalo samo domaćim proizvođačima. Kupci bi nabelajili samo tako.
Bojim se da to nece proci...HR i SRB bi katanac stavile na 50% klaonica i mesopreradjivaca bez izvoza u BIH
Ovakve zahtjeve poljoprivrednika je nemoguće ispuniti. Zato, kupujte ljudi domaće!
Zasto? Kupuju li oni domace zito? Ne kupuju, to je samo bumerang im se vraca.
@gooUser1611931619 To što neki poljoprivrednici ne kupuju domaće žito ne znači da ne trebamo kupovati domaće meso jer mnogi stoku hrane domaćim žitom. Kakogod, bilo bi nam svima u BiH mnogo bolje kad bismo kupovali što više domaćih proizvoda. Mala smo mi zemlja i ne možemo očekivati napredak ako ne želimo podržavati domaću proizvodnju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)