Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebaše vas Nijemci u pakšu, obećali vam sve a sad gledajte i zvirljajte odakle će pasti dijelovi za avion
Znači ovako,ako sam dobro shvatio;Rusi su ugl. govna što ne daju djelove,a ovi papci su kao dobri jer pale ljude po Odesi,zabranjuju Ruske filmove i tv programe,ruski jezik,uvode sankcije,kradu plin,ne plaćaju dugove,ulaze u nato..Mislim svjetski mediji(zapadni,danas je svijet samo na zapadu,ostalo kita,bar tako kažu) a i ovi lokalne prirode(kljiks) prenose da su ugl.rusi zli istočni ovakvi i onakvi,a ovi panjevi od "ukradinaca"su kao super
Fashisticka govna nebitno koje vjere fashisti su fashisti bio to musliman pravoslavac ili katolik, kriminalci idu pod jedan krov!!!!!!
ne treba biti ograničen na ISKLJUČIVO dobavljače iz JEDNE zemlje, sa kojom su u zategnutim odnosima, pa ja!
Pa ko vodi politiku ako ne firme i obratno??firme vladaju a Ovi na podiju su samo glumci za siroke mase
Rusija jos jednom pokazuje koliko voli svoju "bracu" pravoslavce.
@bentoverbutt koliko su ti "braca" rusi pobili nevinih ukrainaca,.,
Ma tipicno za pravoslavne teroriste, uvijek nadju izgovor zasto ubijati civile. To je valjda vas specijalitet, po tome ste isto ko ISIL.
mmm-da,..politika se uplela u biznis. A Porazenko fasista zabranio glasanje u Ukrajini Rusa Politika moze da se umjesa u bazicna gradjanska prava,..a gle ne bi kao trebalo u Sport i Politiku ---- Yebote,....ova civilizacija ukupno nema sansi da opstane. Licemjerje smrdi do neba
*Sport i Biznis
Pa ne bi vam no ja dao. Idite amerikancima pa trazite ili kome trecem.
Jebu se amerikanci sa rusima preo vas, kao sto su se jebali i preko nas...
prvo pravilo svake mehaničarske radnje: PRVO PRIBAVI SVE DIJELOVE
pa tek onda šrafciger u ruke
@THClFCS ti si baš zagrizo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)