Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sceni je hrvatski pokušaj šibanja mrtvog konja. Nesto kao iskanje herceg - bosne pod krinkom trece izborne jedinice.
ko je lud da finansira firmu koja je propala i koju je preuzela drzava ali ne i njene dugove.Onaj tkzv ''povijerenik'' se svakog meseca zaduzuje za plate a ka fol vratice 6 milijardi evra samo da agrokor stane na noge.Magarac je odavno lipsao nema sta da se ceka pa ni zelena trava.Gasi svetla i katanac
@bosman345 ma nema tu spasa..m su im u debelom procepu.Kad bi HR preuzela dugove usledio bi momentalni banlrot a Agrokor nema odakle da vrati.Ledo dao bankarske garancije za agrokor 2.5 milijardi evra ..najmanja steta ce da bude bankrot agrokora.Mnoge kompanije koje su poslovale sa njima idu pod led.Tek ce tamo da bude cirkus
Ovi "nasi" domaci DUSMANI na vlasti pothitno da preko BH bankarskog sistema onemoguce bilo kakav odliv novca iz svih konzumovih firmi i svu zaradu od prodaje usmjere na najvece dobavljace kojima Agrokor duguje ogromne milione KM!!! Inace ce HR stoka i BH privredu baciti u totalni krah!
Kazu da su svi radnici Konzuma odjavljeni sa 15.02.2017. i da to Fadil i oni znaju ali ne smiju javno reći...
Samo se kupuje vrijeme, da se gura koliko se duže može...ali Agrokor je gotov! Dobavljači, banke, podizvodjači za kojekakve usluge...teško će naplatiti ono što im visi kao dug.
Agrokor je gori od Fikretovog Agrokomerca sa onim mjenicama. Propalo je to samo neće da kažu dok ne prođe sezona
Ode konzum u tri pi.... Materine spasavaj se ko moze