{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Polaznici UNESCO-ove škole posjetili Prevent

F
27.8.2011. u 12:20
0
1
Polaznici UNESCO-ove škole posjetili Prevent
0
Polaznici UNESCO-ove škole posjetili Prevent
Polaznici UNESCO-ove međunarodne ljetne škole pod nazivom "Obnovljivi izvori energije i energetske efikasnosti u jugoistočnoj Evropi" tokom posjete proizvodnim pogonima Preventa u Visokom pohvalili su i pozdravili poslovanje te kompanije.
Obilazeći Preventove proizvodne pogone, polaznicima je objašnjen proces obrade sirove kože za potrebe zahtjevne automobilske industrije, kao i proces šivenja koji vodi do finalnog proizvoda - automobilske presvlake, saopćeno je iz Preventa.

Škola ima međunarodni karakter i namijenjena je mladim stručnjacima različitih profesija s ciljem primjene multidisciplinarnog pristupa pri rješavanju problema održive energije i zaštite okoliša.

Ovo pitanje je izuzetno važno u 21. vijeku. Tokom dvije sedmice trajanja škole polaznici svakodnevno imaju predavanja iz oblasti klimatskih promjena, održivog razvoja i energije u funkciji lokalnog razvoja, a danas su imali priliku da posjete kompaniju koja tretira ova pitanja.

Prevent je prepoznao važnost ovog događaja i otvorio vrata specijalistima iz oblasti održive energije, prirodnih i društvenih nauka.

Predavanja u okviru škole održavaju se u Fojnici već sedmi put, a ove godine okupila su više od dvadeset učesnika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Albanije, Rusije, Njemačke i Italije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: